SIC-Ajo-tiimin Azmi toteuttaa suurta unelmaansa Qatarissa

21.03.2014

Ajo Motorsportin SIC-Ajo-tiimissä kilpaileva Hafiq Azmi toteutti yhden unelmansa myöhään torstai-iltana Qatarissa. Vasta 17-vuotias malesialaiskuljettaja käynnisti Losailin valaistulla radalla uransa ensimmäisen täysipainoisen MM-kauden.
Moto3-luokan kahdessa harjoituksessa ja varsinkin jälkimmäisessä sessiossa mentiin todella lujaa. Azmi päätyi KTM-pyörällään torstain tuloslistalla sijalle 31 ajalla 2.09,481.
Azmi jäi 5,4 kilometrin mittaisella radalla kärjestä 3,313 sekuntia, mutta hän voi olla silti tyyväinen suoritukseensa. Nuorukainen kohensi aikaansa lupaavasti 1,5 sekunnilla ensimmäiseen harjoitukseen nähden.
Kelpo suoritus, kun otetaan huomioon, että Azmi ajaa ensimmäistä kertaa Losailissa ja keinovaloissa. Ja myös se, että hän kilpailee edelleen toipilaana rannevamman jäljiltä.
– Tämä on tosiaankin ensimmäinen kerta, kun olen täällä. Pyrin ensimmäisessä harjoituksessa opettelemaan rataa ja löytämään parhaan mahdollisen fiiliksen ajamiseen.
– Rata on kieltämättä vaikea ja tarvitsen lisää aikaa. Eipä silti, pyörä on täydellinen, joten lähden luottavaisin mielin perjantain harjoituksiin. Toivottavasti pystyn silloin parempaan.